EĞİTİM CİDDİ BİR İŞTİR, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALIR
EĞİTİM CİDDİ BİR İŞTİR, GÜCÜNÜ SEVGİDEN ALIR
E-mail : info@ozelbilgekoleji.com Hemen Arayın : 212 579 33 65

Merhaba,

Eğitim ve öğretim, istenen çağdaş insan modelinin yetiştirilmesinde en önemli araçtır. 21. Yüzyıl gereksinimlerine uygun, özgürlükçü ve katılımcı bir eğitim vermeyi amaçlayan okulumuz, 1991 yılından bu yana İlköğretim Okulu olarak faaliyette bulunmakta iken 2010 – 2011 eğitim – öğretim yılında bünyesine Anadolu Lisesini de katarak hizmetlerine devam etmektedir.

Sağlıklı bir toplumun, bensel, ruhsal, sosyal yönden sağlıklı bireylerden oluşacağını düşünen Özel Bilge Anadolu Lisesi’nin amacı kendini ifade edebilen, soran, sorgulayan, düşünen, düşündüğünü demokratik yollardan açıkça ifade edebilen; insanları din, dil, ırk, cinsiyet, sosyal ve ekonomik statü yönünden ayırmayan, ayrımcılık yapmayan, bütün insanları kucaklayabilen, ülkesini ve insnalığı seven bireyler yetiştirmektedir.

Sevgili Öğrenciler,

Başarı için çok çalışınız. Okulunuzu, öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı çok seviniz. Sizi geleceğe hazırlayan iyi niyetli çabaları boşa çıkarmayınız. Öğretmenleriniz tüm yaşamınıza yön veren geleceğinizin mimarlarıdır. Öğretmenleriniz sizin içinizdeki cevheri çıkartmak için çaba harcarlar. Okulun amacı sizi eğitmek ve geleceğe hazırlamaktır.

Sizleri gelecekte iyi yetişmiş birer fert olarak modern bilime dayalı, bilgi üreten ve bu bilgileri gelişen teknoloji ile ekonomik varlığa çeviren, özgüveni yüksek bireyler olarak görmekten onur duyacağım. Ülkemizin geleceği, geleceğimizin güvencesi siz sevgili öğrencilerimiz;

Bütün bu amaçlara ulaşabilmenin yolu, Ulu Önder Atatürk’ün de dediği gibi “TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VARDIR; ÇALIŞKAN OLMAK.”